Arvoderad konstnärsträff för strategiutbyte 26 april!

Event type: 
Other projects by NKF
When: 
1 Apr 2022

Arvoderad konstnärsträff! 

STRATEGIUTBYTE 26 APRIL

 

Är du verksam konstnär och vill möta kollegor för att utbyta erfarenheter kring pandemins kris i konstvärlden du verkar inom och dela strategier för vägar framåt i arbetet? 

I uppdraget ingår att förbereda och dela egna exempel på nya/alternativa arbetssätt och strategier orsakade av pandemin och som lett dig framåt i arbetet. Nätverksträffen hålls på svenska och engelska efter deltagarnas behov. Dagen innehåller samtal och erfarenhetsutbyte i mindre grupper och helgrupp. Vi bjuder på frukost, lunch och fika.

 

Nätverksträffen arrangeras av NKF och hålls på Malongen, Nytorget 15 A. Träffen möjliggörs med coronastöd från Kulturrådet och Region Stockholm. Innehållet från dagen sammanfattas av NKF för att spridas som kunskap till fler konstutövare så väl som bidragsgivare.

 

Behörighet: 

Yrkesverksam konstnär. Konstnärer från hela landet välkomnas att söka. Reseersättning är ej möjlig.
 

Så här söker du:

Sänd oss endast namn och kontaktuppgifter + en kort motivering om varför du vill delta (max 3 meningar). Mejla din ansökan till application@nkf.se med “Nätverksträff” i ämnesraden.

Berätta om ev allergi (vi serverar vegetarisk frukost, lunch och fika). Meddela oss vid behov av tillgänglighetsanpassade lokaler då Stadsholmens lokaler på Malongen ännu ej är anpassade, men lösningar finns.

 

Ansök senast 25 mars, svar ges 31 mars. 

Vi välkomnar 28 utövare! 

 

Förberedelser:

Inför nätverksträffen 26/4 vill vi att du har tänkt igenom och formulerat egna exempel utifrån följande frågor:

  • Vilka nya/alternativa arbetssätt har du stött på eller tillämpat under pandemiåren till skillnad från tidigare?
  • Vad har du lärt dig av pandemin som kris i konstvärlden?

 

Ersättning: 

3000 kr + moms utbetalas endast mot faktura med F-skatt.